*

Dagen var fett najjs ;) började med morgonfodring, släppte ihop Dublin med nya hästen (Svartfot) dom busa lite och rullade sig, jättesöta, nu ska jag snart ner till stallet igen och skritta ut på Dublin, och Matilda på Filura! :D ni får en sommarbild idag :) Och juste, HalloweenHoppningen blev inställd p.g.a av för få ekipage. SABLAR'?NS CP-RYCK!



sommar+pool= Wonderful


kärleken finns inte

fan baby, jag trodde att det skulle vara du och jag föralltid.




hejj bloggen, är lite småttledsen, menmen, kärleken varar inte föralltid.
har inte bloggat på några dagar, för jag har varit i stallet, i Tisdags var jag och red Cellie, ska tävla henne på lördag, här hemma, halloweenhoppning, ska klä ut mig, fast vet inte hur jag ska göra med hästen, tips? :P, har ridit cherokeé också, gick asbra i galoppen :D, lyssnade också jättebra på skänklarna.Fick tyvärr inga bilder, men ska försöka fixa in på datorn i veckan. aja, hoppade lite smått med leo idag också :D bild kmr på de <3 finns på bilddagboken också, kuunglollo  bevaka/bli vän :D


shena

gjort ny blogg, den handar om hästar, ofc <3 jag har en storhäst som heter cherokeé hon är en unghäst, född 2005-05-05 05:10 på morgonen , ganska coolt alltså, vi har fött upp henne själva efter Sams Maverik och Lamborgina. jag har  precis börjat träna dressyr, sen blir de hoppning!
okej, nu vet ni ganska mkt om hästen,så över till mig ;) jag är född 1995 har blivit uppvuxen bland hästarna :D dom är mitt ALLT!! jag har en UNDERBAR kille på 16 år, love him, han är också mitt allt (A)<3mamma sitter på cherokee, tredje gången vi red henne.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0